Eline Bijlsma

Je bent wat je (di)eet
  • 294 Klik(s)

Over Eline Bijlsma

 

Hallo, ik ben Eline. Ik werk bij OREC als diëtiste. Je kunt mij vinden op de locaties Utrecht en Amersfoort.

 

Mijn passie voor voeding is ontstaan na een jaar in Amerika te hebben gewoond. Na mijn VWO opleiding besloot ik een tussenjaar in Amerika (Utah) te doen. Ik kwam hier veel in aanmerking met ongezonde eet- en leefgewoontes en overgewicht en obesitas. Ik kon niet begrijpen dat de ongezonde leefstijl zo normaal was voor de bevolking daar, en besloot hier wat mee te willen doen. Daarom ben ik na terugkomst de opleiding voeding & diëtetiek gaan volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. Na deze 4-jarige opleiding, ben ik mij gaan verdiepen in onderzoek en voeding via de master gezondheidswetenschappen (specialisatie voeding) aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU). Deze master heb ik juli 2018 afgerond.

 

Wat ik zelf doe qua gezondheid en voeding? Ik ben altijd op dieet. Ik heb namelijk een gluten-intolerantie, en ben daardoor zeer beperkt in mijn voedingskeuzes. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed op te letten met voeding. Binnen de glutenvrije opties, probeer ik altijd de meest gezonde keuze te maken. Verder ben ik graag aan het sporten. Fitness, bodypump, hardlopen, snowboarden, surfen.. ik doe het allemaal met veel plezier!

 

U kunt bij mij terecht met allerlei soorten (hulp)vragen. Ik streef ernaar om samen met de cliënt een individueel bepaald voedingsadvies op te stellen waarbij persoonlijke doelen op zo’n manier behaald worden, dat u kunt blijven genieten van het leven! U kunt onder andere bij mij terecht voor (hulp)vragen rondom overgewicht en/of obesitas, ondergewicht, diabetes type 2, adviezen, hulp bij voedselallergieën of voedselintoleranties en maag/darmproblematiek maar ook voor adviezen rondom sport- en krachttraining.

Samen kunnen we kijken naar uw huidige voeding en deze optimaliseren. Wist u dat hydratie zeer belangrijk is bij sporten? Ik ben er voor u om adviezen te geven over o.a. voedingssamenstelling (hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten) maar ook vochtadviezen en adviezen bij kramp/andere sportgerelateerde problematiek..

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou(w) (dieet) kan betekenen? Neem dan even een kijkje op de website voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wie weet tot binnenkort! 

 


 

Foto's

0  Beoordeling(en)

Laat een beoordeling achter

Eerst inloggen aub om te beoordelen
Consult Vraag & Antwoord

Ontvang antwoorden op al je vragen

Vraag stellen

Vragen

Nog geen vraag beantwoord