Diana van Winden

 • 289 Klik(s)

Over Diana van Winden

Een goede (sport)prestatie bestaat niet alleen uit een sterk lichaam, maar ook uit een sterke mind. Beiden dragen bij aan die ultieme prestatie!

Wil jij ook het beste uit jezelf (leren) halen op het juiste moment? Of zou je graag hulp hebben om met tegenslagen om te gaan, zoals blessures? Dan kan mentale begeleiding jou verder helpen.

Mijn naam is Diana van Winden, een fanatieke en enthousiaste sportpsychologe. Ik ben gevestigd in Berkel en Rodenrijs, centraal gelegen tussen Rotterdam en Den Haag. Ik werk in Leiderdorp, De Lier en Rotterdam.

Het sport- en prestatieklimaat is waar ik mij het liefste in begeef. Ik koprolde eerder dan ik kon lopen en heb ruim 20 jaar gymnastische sporten beoefend op verschillende niveaus. Sporten is dus al van jongs af aan een heel belangrijk deel van mijn leven.

Ik ben werkzaam als zelfstandige SPORTPSYCHOLOOG VSPN® in mijn eigen praktijk PAM Performance. Verder probeer ik de kennis die ik tijdens mijn universitaire studies (Bachelor Bewegingswetenschappen met minor Sport en Master Sport- en Prestatiepsychologie) heb opgedaan zo goed mogelijk te benutten in mijn promotietraject bij de Hogeschool voor de Kunsten, Codarts Rotterdam. Hierin doe ik onderzoek naar de mentale kant van blessures, specifiek bij dansers. Enerzijds kijk ik naar mentale risicofactoren, en anderzijds naar de invloed van blessures op de mentale gesteldheid van dansers. Zo probeer ik mij als sportpsycholoog verder te ontwikkelen binnen de recente wetenschappelijke ontwikkelingen, specifiek op het gebied van blessures.

Inmiddels heb ik verschillende sporters mentale begeleiding gegeven en hoop ik nog veel sporters te kunnen helpen met optimaal presteren binnen hun passie! En met mijn doorzettingsvermogen, sociale en organisatorische vaardigheden, verantwoordelijkheid en enthousiasme komt dit helemaal goed!

 

Neem vooral contact op om te kijken wat het voor jou kan betekenen! Ik hoor graag van je.

Opleiding

 • Bachelor Bewegingswetenschappen  (sep, 2010 - aug, 2014)

  Vrije universiteit Amsterdam

  Activiteiten en verenigingen: Lid Studievereniging \\\\'Vereniging in Beweging\\\\' Minor Sport, met daarnaast extra vakken op het gebied van gezondheid en psychologie

 • Bachelor Psychologie  (sep, 2013 - aug, 2014)

  Universiteit van Amsterdam

  Schakelprogramma richting de master sport- en prestatiepsychologie

 • Master Sport- en Prestatiepsychologie  (sep, 2014 - aug, 2015)

  Universiteit van Amsterdam

 • Postacademische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog  (mrt, 2022 - aug, 2019)

  Vrije Universiteit

  Postacademische opleiding tot geaccrediteerd sportpsycholoog (SPORTPSYCHOLOOG VPSN®).

0  Beoordeling(en)

Laat een beoordeling achter

Eerst inloggen aub om te beoordelen
Consult Vraag & Antwoord

Ontvang antwoorden op al je vragen

Vraag stellen

Vragen

Nog geen vraag beantwoord